Newsletter in English
Med åbne øjne, Performance & event

Performance, talk og fælleslæsning

Tirsdag den 11. oktober inviterer Museum Ovartaci til en spændende dag med fokus på, hvordan følelsen af melankoli kan være en endeløs kilde til kreativitet og fantasi for alle mennesker. Der er fri adgang for alle interesserede, ligesom man er velkommen til at deltage i hele eller dele af arrangementet.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Det Italienske Kulturinstitut.

Dagens program:

kl. 14.00 - 15.30 Læsehold læser og forholder sig til tekster om melankoli, angst og ensomhed

kl. 15.30 - 16.15 Særudstillingen Ovartaci i Venedig er åben

kl. 16.15 - 16.45 Intro-talk til performancen Med åbne øjne mellem Adriana Rispoli (kurator af performancen Med åbne øjne) og Lasse Raaby Gammelgaard (lektor i nordisk sprog og litteratur v/Aarhus Universitet).

kl. 17.00 - 17.30 Performance Med åbne øjne af den italienske kunstner Rosy Rox

kl 17.30 - Lidt godt til ganen – et mindre traktement

 

Læs mere
TAG MED OVARTACI TIL VENEDIG

Lørdag den 15. og 22. oktober kl. 13.30-14.00 er det muligt at tage med Ovartaci til Venedig, når museets rundviser introducerer til særudstillingen ’Ovartaci i Venedig’.

Rundvisningen varer ca. 30 min., og der introduceres til Biennalen, hovedudstillingens præmis og Ovartacis relevans i den forbindelse. Efter rundvisningen er det muligt at fordybe sig i udstillingen på egen hånd.

Det koster 50,- kr. pr. person – betales på dagen.

Tilmelding ved sms: 4185 4583

Rundvisning v Birgitte
DET NYE MUSEUM TAGER FORM

På museet arbejder vi dagligt intenst på at skabe de nye udstillinger. Fraflytningen fra de gamle bygninger i Risskov betyder et tab af atmosfære. Det forsøger vi at kompensere for ved blandt andet at have fokus på detaljernes betydning for formidlingen og oplevelsen i de nye udstillinger. Derfor arbejder vi med at integrere autentiske detaljer og genstande fra de gamle bygninger i Risskov, som kan give en mere kropslig oplevelse af det historiske.

Her er det nogle af de gamle vinduer, der er kasseret i forbindelse med renoveringen af Bindesbølls smukke bygninger, som fremover får nyt liv i museets kommende faste udstillinger.

DU ER VIGTIG !!!

Museum Ovartaci har brug for dig.

Medlemmer af Museum Ovartacis Venner er med til at sikre museets fortsatte eksistens og dets vigtige arbejde med at gøre en forskel for andre ved at fjerne fordomme og skabe forståelse om psykisk sygdom gennem kunst og kulturhistorie.

Som medlem af Museum Ovartacis Venner får du nogle særlige, favorable fordele. Blandt andet modtager du invitationer til events, ferniseringer, pre-views, særlige venne-arrangementer og du tilbydes særlig venne-pris på udvalgte arrangementer. 

Et medlemskab koster 225,- kr. årligt.

Bliv medlem
Følg os her: