Read in English
Forventningens glæde

De glæder sig i museets kreative værksteder FRIRUMMET. Ikke alene er der godt gang i foråret, men i værkstedet er der i høj grad gang i forberedelserne til de nye lokaler på Olof Palmes Alle.

 

Både brugere, ansatte og frivillige glæder sig naturligvis til at blive genforenet med den øvrige del af museet. Ventetiden bruges blandt andet til at skabe smukke kakler, der skal monteres på væggene i det lille tekøkken, som bliver en del af værkstedernes ny lokale.

Med kurs mod Italien & Venedig

Ovartaci er nu på vej til Venedig.

Den 15. marts blev de 26 udvalgte Ovartaci værker afhentet af Venedig Biennalens transportfirma. TVAarhus var på pletten og fulgte afhentningen af værkerne.

 

De udvalgte Ovartaci værker kan opleves fra 23. april til 27 november 2022 på verdens mest prestigefulde kunstbegivenhed, Venedig Biennalen

 

Kommer du ikke til Venedig, så fortvivl ikke. Museum Ovartaci har nemlig sat sig for at hente noget af Venedig til Aarhus. Det sker i perioden 5. maj - 23. oktober med særudstillingen Ovartaci i Venedig, som kan opleves i museets særudstillingslokale på Olof Palmes Allé i Aarhus Nord.

Se indslaget på TVAarhus
Alle har brug for gode venner – også et museum

Tirsdag den 5. april kl. 19.00 afholder Museum Ovartacis Venner generalforsamling på Museum Ovartaci, Olof Palmes Allé 11 i Aarhus Nord. Tilmelding er ikke nødvendig – Alle er velkomne.

 

Efter generalforsamlingen viser museets leder Mia Lejsted rundt i det nye museum og fortæller om planerne for de kommende udstillinger. 

Meningsfuldt og berigende frivillig job

Lige nu søger Museum Ovartacis kreative værksteder FRIRUMMET to frivillige, som kan gøre en forskel ved at være behjælpelig i værkstederne 1-2 gange om uge.

 

Er du en kreativ husalf, der kan sy, male og lave andet kreativt samtidig med du brygger kaffe og tømmer opvaskemaskine, eller går du rundt med en indre keramiker, der har styr på grundlæggende formgivning, tørretider og drejeteknikker, så hører FRIRUMMET meget gerne fra dig.

Se opslagene nedenfor.

 

 

FRIRUMMET savner en frivillig kreativ husalf
FRIRUMMET savner en frivillig keramiker
Følg os her: