Efterårsferie på Museum Ovartaci
Efterårsaktiviteter for børn i alle aldre

Museum Ovartaci er klar med sjove og hyggelige efterårsaktiviteter for børnefamilier.

 

Lån en af vores nye museumskufferter og rejs rundt i museets udstillinger. Rejseguiden i kufferten guider jer rundt i museet, og indeholder flere små sjove opgaver, som I kan løse sammen undervejs.

 

I Museets havestue er der skiftende efterårsaktiviteter mandag – torsdag kl. 12-15 for børn ifølge med voksne. Ligesom Ovartaci kan man bygge en helikopter, lave seje sommerfuglevinger, sjove billeder af ugeblade og vilde figurer eller maskiner af skrald. Tjek programmet på vores hjemmeside og/eller facebookside.

 

Nyt i Webshoppen: Puslespil med Ovartaci-motiv

Puslespil:

Ovartaci:Gl hovedbygning i Risskov.

Pris med 500 brikker   kr. 199,-

Pris med 1000 brikker kr. 225,-

.

Webshop
Ovartaci: Udklippet hovede
Ovartaci i London og Berlin

I 2019 sendte vi Ovartaci værker til Sydkorea og Schweiz – i år er det London og Berlin, der får besøg af Ovartaci.

Ovartaci er i september måned i selskab med nogle af de varmeste internationale navne på samtidskunst-scenen i udstillingen JUNQUE.

London

Tre Ovartaci-værker er en del af en aktuel gruppeudstilling i galleri Massimo De Carlo i London – et internationalt galleri (kæde) for samtidskunst. Man finder gallerierne i Milano, London og Hong Kong. Udstillingen i London er kurateret af Jamian Juliano Villani – en af galleriets kunstnere, som har base i New York.

Udstillingen i London
Berlin

Fra 11. september til 1. november er Ovartaci repræsenteret i en gruppeudstilling i Berlin i nGbK – neue Gesellschaft für Bildende Kunst i udstillingen Radikale Passivität; Politiken des Fleisches. En lang række kunstnere deltager i udstillingen, blandt andre Henrik Olesen og Sidsel Meineche Hansen – to markante danske samtidskunstnere.

I tre på hinanden følgende scener handler udstillingerne om smerte, længsel og spændinger – og sammenhænge mellem magt, sygdom, sex, følsomhed og kunst.

Udstillingen i Berlin
Følg os her: