Newsletter in English
Penny Flows fortællekoncert

Oplev Penny Flows rå og autentiske musik ved fortællekoncerten på museet tirsdag den 8. august kl. 15-17.

 

Under Coronatiden strandede Pernille Karlsen med kunstnernavnet Penny Flows i Costa Rica. Det ufrivillige ophold betød, at hun gik ned med stress og var tvunget til at prioritere sit helbred. Hun købte en ukulele og en notesbog og fandt hurtigt ud af, hvordan musikken kunne bruges som terapi og give slip på følelserne. Et år senere havde hun omskrevet sin historie for at udleve drømmen om at stå på scenen og dele musik fra hjertet. Hun spiller sange fra en svær tid og minder unge som ældre om, at livet skal leves i nuet.

 

Pennys musik giver lytteren tilladelse til at åbne hjertet uden frygt. “I Am” er navnet på debutalbummet og “rewritten” projektet, hvor hun ønsker at hjælpe andre med at omskrive deres historier igennem musikken. 

 

Program:

15:00-15:30 - velkomst/intro

15:30-16:30 - musik og fortællinger

16:30-17:00 - meditation og fællessang.

Kom helt tæt på Ovartaci

Er du nysgerrig på, hvem Ovartaci var?

Og vil du gerne vide mere om, hvordan Ovartacis historie er uløseligt forbundet med fortællingen om Psykiatrisk Hospital i Risskov?

 

Den 5. og 12. august (kl. 13.00) har du chancen for at komme helt tæt på Ovartaci når vores rundviser introducerer til museets permanente udstilling. Lørdagsrundvisningerne varer ca. en time, hvorefter du har mulighed for at fordybe dig i udstillingen på egen hånd.

 

Det koster 75,- kr. at deltage i en rundvisning ud over entréen til museet.

 

Du tilmelder dig en rundvisning ved at ringe eller sende en sms til 4185 6290.

Oplys venligst navn og antal deltagere.

 

Vi glæder os til at se dig på Museum Ovartaci

Museum Ovartacis Venner

 

Medlemmer af Museum Ovartacis Venner er med til at sikre museets fortsatte eksistens og dets vigtige arbejde med at gøre en forskel for andre ved at fjerne fordomme og skabe forståelse om psykisk sygdom gennem kunst og kulturhistorie.

 

Med andre ord:
MUSEUM OVARTACI HAR BRUG FOR DIG!

 

Som medlem af Museum Ovartacis Venner får du særlige og favorable fordele:

  • Du modtager invitationer til events, ferniseringer, pre-views, særlige vennearrangementer og du tilbydes en særlig vennepris på udvalgte arrangementer.
  • Desuden giver et medlemskab af Museum Ovartacis Venner gratis adgang til museet.

Et medlemskab koster 225,- kr. årligt.

BLIV MEDLEM
Følg os her: