Newsletter in English
Kom helt tæt på Ovartaci

Er du nysgerrig på, hvem Ovartaci var?

Og vil du gerne vide mere om, hvordan Ovartacis historie er uløseligt forbundet med fortællingen om Psykiatrisk Hospital i Risskov?

 

Den 8. og 15. juli (kl. 13.00) har du chancen for at komme helt tæt på Ovartaci når vores rundviser introducerer til museets permanente udstilling. Lørdagsrundvisningerne varer ca. en time, hvorefter du har mulighed for at fordybe dig i udstillingen på egen hånd.

 

Det koster 75,- kr. at deltage i en rundvisning ud over entréen til museet.

 

Du tilmelder dig en rundvisning ved at ringe eller sende en sms til 4185 6290.

Oplys venligst navn og antal deltagere.

 

Vi glæder os til at se dig på Museum Ovartaci

Aktiv sommerferie

Skolernes sommerferie er godt i gang. På Museum Ovartaci brugte tolv børn i alderen 8-10 år tre dage i deres første ferieuge i museets børn og unge-atelier. -Og lad os bare sige det ligeud: Det summede af liv og kreativitet. Sammen med museets børneformidlere skabte børnene spændende miniverdener og fantastiske, farvestrålende malerier. Afsættet var museets centrale kunstner Ovartaci og hans begejstring for at anvende forhåndenværende materialer.

 

De tre kreative dage blev afsluttet med en festlig fernisering, hvor børnene selv viste de mange fine værker frem for begejstrede forældre og søskende, øvrige gæster og museets personale.

UNG i dag

På Museum Ovartaci er vi glade og taknemmelige over, at Nordea Fonden har givet tilsagn om at medfinansiere museets projekt ”UNG i dag”.

 

Projektet skal skabe en fællesskabsdannende platform for og med unge forankret i kunst og kultur. Gennem projektet skal de unge kunne mødes i ligeværdige dialoger om bl.a. identitet, normalitet og kropsidealer med henblik på at styrke de unges mentale trivsel og kulturelle medborgerskab.

Museum Ovartacis Venner

 

Medlemmer af Museum Ovartacis Venner er med til at sikre museets fortsatte eksistens og dets vigtige arbejde med at gøre en forskel for andre ved at fjerne fordomme og skabe forståelse om psykisk sygdom gennem kunst og kulturhistorie.

 

Med andre ord:
MUSEUM OVARTACI HAR BRUG FOR DIG!

 

Som medlem af Museum Ovartacis Venner får du særlige og favorable fordele. Du modtager invitationer til events, ferniseringer, pre-views, særlige vennearrangementer og du tilbydes en særlig vennepris på udvalgte arrangementer. Desuden giver et medlemskab af Museum Ovartacis Venner gratis adgang til museet. Et medlemskab koster 225,- kr. årligt.

BLIV MEDLEM
Følg os her: