Newsletter in English
Åbningsdato

Den 18. maj 2023 genåbner Museum Ovartaci, og der er lagt op til en festlig åbningsdag på museet. Mellem kl. 12-17 kan du lægge vejen forbi dit yndlingsmuseum, se udstillingerne, høre korte foredrag eller udfordre din kreativitet i museets Børn & Unge Atelier. Programmet for åbningsdagen er under udarbejdelse, men sæt X i kalenderen. Det bliver en festdag!

Museets åbningstider bliver efter åbningen:

Mandag- fredag kl 10.00 - 17.00

Torsdag kl. 10.00 - 20.00

Lør-, søn-, helligdage: kl. 12.00 - 17.00

Billedreportage

Museets nye permanente udstilling tager form. Få et kig bag facaden i denne lille billedreportage.

Ovartaci får ordet

I museets nye permanente udstilling giver vi momentvis ordet til Ovartaci selv.

I museets arkiv ligger gamle spolebånd med lydoptagelser af samtaler mellem Ovartaci og overlæge Johannes Nielsen. Samtalerne handler om Ovartacis tanker, følelser og visioner i relation til et udvalg af Ovartacis værker.

Takket være økonomisk støtte fra Aarhus Kommunes Kunstudviklingspulje er lydoptagelserne nu blevet renset og digitaliseret, så de kan anvendes i museets nye permanente udstilling.

Booking af rundvisninger

Vi oplever en stor interesse for at besøge museet, når det genåbner. Derfor anbefaler vi, at man booker sin rundvisning i god tid, hvis man har et ønske om et bestemt besøgstidspunkt.

Rundvisninger koster 600,- kr plus entre til museet á 75,- kr. pr person for grupper på min. 10 personer indenfor museets åbningstid. Er gruppen mindre end 10 personer er prisen 1.350,- kr.

Book din rundvisning nu ved at sende en mail med informationer om det ønskede tidspunkt, antal deltagere og kontaktinformationer. Så booker vi jeres rundvisning og sender en bekræftelse på rundvisningen.

Booking: anne-mette@ovartaci.dk

Alle har brug for gode venner - også et museum

Medlemmer af Museum Ovartacis Venner er med til at sikre museets fortsatte eksistens og dets vigtige arbejde med at gøre en forskel for andre ved at fjerne fordomme og skabe forståelse om psykisk sygdom gennem kunst og kulturhistorie. Med andre ord: Museum Ovartaci har brug for dig!

Som medlem af Museum Ovartacis Venner får du særlige og favorable fordele. Du modtager invitationer til events, ferniseringer, pre-views, særlige vennearrangementer, og du tilbydes en særlig vennepris på udvalgte arrangementer. Desuden giver et medlemskab af Museum Ovartacis Venner gratis adgang til museet, når det genåbner til maj. Et medlemskab koster 225,- kr. årligt.

Du kan melde dig ind i Museum Ovartacis Venner via nedenstående link

Bliv medlem
Følg os her: